fbpx

ELÄMÄ ON SEIKKAILU…

…josta toivon sinunkin saavan mahdollisimman paljon irti jokapäiväisessä elämässäsi. Mielestäni palkitsevin seikkailu suuntautuu omaan sisimpään. Tunnistamalla omia motiivejasi, uskaltamalla tuntea ja ilmaista tunteesi, ja pitämällä omat rajasi lempeästi, mutta vahvasti, voit saavuttaa elämässäsi hyvin virtaavan flow-tilan. Tässä tilassa elämä on mielekästä, ja vastaantulevat haasteet on kevyempi ottaa vastaan. Joskus pelkkä asioiden ääneen sanominen synnyttää itsellä uusia oivalluksia. Haluan opastaa sinua käyttämään kaikkea sitä valtavaa potentiaalia, mitä sisimmästäsi löytyy!

Mitä useampi ihminen, sitä enemmän potentiaalia! Joskus tämä potentiaali voi olla vajavaisesti käytössä. Silloin on hyvä kokoontua osaavan valmentajan johdolla kartoittamaan tiimin, ja tiimin jäsenten, vahvuuksia ja mahdollisesti korjauksia vaativia asioita. Ryhmän tavoitteen kirkastaminen ja toimintasuunnitelman tekeminen tavoitteen saavuttamiseksi yhdessä, antaa motivaatiota jokaiselle tehdä joka päivä oma parhaansa. Koska se riittää.

Palveluni

IN HOUSE COACHING – IHC

In House Coaching – IHC

Oma valmentaja yrityksen henkilökunnan käytössä on kustannustehokas tapa ylläpitää työkykyä sekä hyvää työilmapiiriä.
IHC vähentää sairaspoissaoloja, parantaa vuorovaikutustaitoja, ehkäisee työuupumusta sekä lisää työtehoa. Valmennettavan itseluottamus kasvaa, ongelmanratkaisukyvyt paranevat ja paineensietokyky kohenee. Myös itseohjautuvuus paranee ja motivaatio tehdä parhaansa  kasvaa.
Valmentajan kanssa työntekijä voi purkaa tunteitaan turvallisessa ympäristössä. Hänen omat vahvuutensa voimistuvat, ja hän oppii katsomaan asioita erilaisista näkökulmista.
Valmentaja voi olla tavattavissa omissa tiloissaan, yrityksen tiloissa tai valmennus voi tapahtua etänä puhelimitse tai skypellä sovittuina aikoina 1-2 päivänä viikossa.
Valmennuksessa on päivähinnoittelu, ja laskutus tapahtuu kuukausittain. Yrityskohtaisesti sovitaan, miten ajanvaraus järjestetään, ja missä ja miten valmentaja ottaa vastaan.

Life and Health Coaching

Yhden valmennuskerran pituus on 1-1,5h ja se voi tapahtua toimitiloissani, etävalmennuksena tai vaikkapa kahvilassa tai luonnon rauhassa. Voimme myös yhdistää kasvotusten tapahtuvaa ja etävalmennusta.

Tämä on sinulle, joka olet valmis tekemään isojakin muutoksia elämässäsi – sekä rutiineissa että ruokailutavoissasi! Saat mielen vahvuutta tehdä tarvittavat muutokset, ja opit itsestäsi ja kehotyypistäsi uusia asioita. Yhdistän sekä mentaalivalmennuksen että tuhansia vuosia vanhan kiinalaisen lääketieteen opit, jotka ottavat huomioon kehosi tarpeet, elämäntilanteesi, menneisyytesi ja vieläpä vuodenajan vaatimukset.
Tällä matkalla itsetuntosi kohenee, itsevarmuutesi lisääntyy ja kokonaisvaltainen hyvä olosi kasvaa huimasti. Opit armollisuutta itseäsi kohtaan, saat lisää energiaa, ja tiedostat, mihin haluat lisääntyneen energiasi suunnata. Pääset eroon rajoittavista uskomuksista ja alat elää enemmän omannäköistäsi elämää.

Räätälöin sinulle 4-7 kuukauden paketin tarpeidesi ja tietotaitosi mukaan. Tarvittaessa pakettiin voidaan sisällyttää myös ruokaohjeita.
Soita minulle tai laita sähköpostia halutessasi lisätietoja, ja sopiaksesi valmennuksesta.

Life and Health Coaching
Life coaching

Life coaching

Yhden valmennuskerran pituus on 1-1,5h ja se voi tapahtua toimitiloissani, etävalmennuksena tai vaikkapa kahvilassa tai luonnon rauhassa. Voimme myös yhdistää kasvotusten tapahtuvaa ja etävalmennusta. Suosittelen lämpimästi vähintään kolmea valmennuskertaa.
Pidemmälle matkalle voit valita jonkun kolmesta coachaus-kokonaisuudesta:

Nämä paketit ja vähintään 3:n kerran (etä)coachauksen voit lunastaa verkkokaupasta, johon pääset tästä.
Tilausvahvistuksen mukana saat toimintaohjeet. Soita minulle halutessasi lisätietoja ja sopiaksesi valmennuksesta.

Luennot / tykypäivät

Terveys on hyvää mieltä ja elämän voimaa, ei vain sairauden poissaoloa. Voit tilata minut esim. yrityksenne tyky-päivään luennoimaan erilaisista hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Luennot räätälöin aina yrityksenne toiveiden mukaisesti. Tässä muutamia esimerkkejä tarjoamistani kokonaisuuksista:


Yhdistyksille

Voin räätälöidä luennon käsittelemään esimerkiksi tietyn sairauden hoitoa kiinalaisen lääketieteen mukaisesti. Ota yhteyttä ja sovitaan juuri teille sopiva kokonaisuus!


Ryhmävalmennus - Saija Mäkinen

Ryhmävalmennukset

Hyvä työilmapiiri näkyy ulospäin, ja on yksi tärkeimmistä askelmista yrityksen menestyksen portailla. Se kertoo siitä, että työntekijöistä välitetään, ja heille luodaan työympäristö, jossa on erinomaiset edellytykset tehdä joka päivä parhaansa ja jopa enemmän.

Kun työyhteisö yhdessä listaa vahvuuksiaan, kehittämisen kohteita ja tekee itse toimintasuunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi, sitouttaa se paremmin jokaisen työskentelemään vahvemmin yhteisten päämäärien eteen.

Ryhmävalmennukset räätälöidään aina yrityksen tarpeisiin. Yksittäisen valmennuskerran kesto on 2,5-3,5 h, riippuen ryhmän koosta. Suositeltavaa on varata kaksi valmennuskertaa, jolloin henkilökunnan kanssa päästään käymään läpi jo saavutetut tavoitteet, ja voidaan antaa lisää työkaluja yhä paremman tuloksen aikaansaamiseksi.
Ryhmävalmennus sopii mainiosti myös urheilujoukkueille.

Soolosta Duoksi -verkkokurssi

Tuntuuko pitkä parisuhde olevan sinulle vain kaukainen haave? Etkö koskaan saa juhliin avec-kutsua? Puuttuuko elämästäsi ihminen, jolle voit soittaa mihin vuorokauden aikaan tahansa? Haluaisitko, että joku olisi sinua vastassa kotiin tullessasi? Puuttuuko elämästäsi kainalo, johon käpertyä? Olisiko sinulla rutkasti rakkautta annettavana, muttei ketään kenelle antaa? Koetko sinkkuna olon vähän tylsäksi?

15.11.21 aukeaa ilmoittautuminen Soolosta Duoksi -pilottiverkkokurssille!
Kurssi alkaa 17.1.2022 ja kestää 5 viikkoa. Mukaan mahtuu rajattu määrä osallistujia.
Kurssin hinta on 29 € (ovh 79 €).

Halutessasi pääset suljettuun facebook-ryhmään, jossa voit jakaa ajatuksia ja kokemuksia muiden kurssilaisten kanssa. Kurssiin sisältyy myös viisi zoom- tai fb-tapaamista.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

info@vahvanahuomiseen.fi / 040 537 9988.

Soolosta-duoksi -kurssi
Toivoa toivottomuuteen

Käymiäni koulutuksia:

Elämästä kiinni -konsultaatio

Oletko sairastunut parantumattomasti? Koetko, ettet saa riittävästi apua tai tukea? Saako netin informaatiotulva sinut ahdistumaan? Etkö tiedä, mitä tehdä sairautesi kanssa? Uskotko, että on olemassa vielä joku keino, jonka ansiosta ihmeetkin voivat olla mahdollisia? Oletko valmis tekemään ihan kaikkesi terveytesi eteen?

Jos tunnet, ettei sairauteesi saama hoito riitä, ja olet ehkä menettänyt toivon parantumisesta, olet juuri oikealla sivulla. Haluan opastaa sinut juuri sinulle oikealle hoitajalle / terapeutille / valmentajalle / auttajalle, joka tai jotka pystyvät parhaiten tukemaan sinua sinun terveytesi kanssa.

Kasvatan koko ajan verkostoani eri alojen ammattilaisista, jotka antavat käyttöösi vankan osaamisensa omalla alallaan. Suurin osa on täydentävien hoitojen parissa työskenteleviä.
Säästän sinulta tiedon ja ammattilaisten etsimisen vaivan, ja kokoan sinulle selkeän selviytymispaketin, joka sisältää eri ammattilaisten yhteystietoja mahdollisimman läheltä sinua, ravintovalmennusta kiinalaisen lääketieteen pohjalta, mielen valmennusta life coachingin menetelmin, erilaisia kirja-, blogi- ym. vinkkejä sekä suosituksia hyvälaatuisista lisäravinteista. Sinun tehtäväksesi jää neuvottelu lääkärisi kanssa tästä kaikesta, kopin ottaminen selviytymispaketin sisällöstä sekä vastuun ottaminen omasta terveydestäsi.

En lupaa parantaa sinua, mutta lupaan tehdä kaikkeni, jotta elämänlaatusi kohenisi, tuntisit itsesi vahvemmaksi ja voisit ajatella positiivisemmin tulevaisuudesta. Kokoamalla ympärillesi voimaannuttavan ”jengin” sekä läheisistä ihmisistä, että sinua hoitavista ammattilaisista, luot itsellesi mahdollisuuden elää täydemmin.

Varaa aika maksuttomaan puhelinkonsultaatioon tästä, jossa kartoitamme yhdessä tilanteesi ja teemme mahdollisen jatkosuunnitelman. Jokainen tapaus on aina erilainen, ja jatkon hinnoittelu riippuu käyttämästäni ajasta ja avun tarpeen laajuudesta.
Yhteystietoni 040 537 9988 / info@vahvanahuomiseen.fi.

Omaan tarjontaani kuuluvat kiinalaisen lääketieteen hoidot, ravintovalmennus sekä life coaching (mielen valmennus). Ravintovalmennuksessa otan myös huomioon veriryhmän mukaisen ruokavalion sekä tietysti mahdolliset allergiasi ja yliherkkyytesi.