fbpx

ELÄMÄ ON SEIKKAILU…

…josta toivon sinunkin saavan mahdollisimman paljon irti jokapäiväisessä elämässäsi. Mielestäni palkitsevin seikkailu suuntautuu omaan sisimpään. Tunnistamalla omia motiivejasi, uskaltamalla tuntea ja ilmaista tunteesi, ja pitämällä omat rajasi lempeästi, mutta vahvasti, voit saavuttaa elämässäsi hyvin virtaavan flow-tilan. Tässä tilassa elämä on mielekästä, ja vastaantulevat haasteet on kevyempi ottaa vastaan. Joskus pelkkä asioiden ääneen sanominen synnyttää itsellä uusia oivalluksia. Haluan opastaa sinua käyttämään kaikkea sitä valtavaa potentiaalia, mitä sisimmästäsi löytyy!

Mitä useampi ihminen, sitä enemmän potentiaalia! Joskus tämä potentiaali voi olla vajavaisesti käytössä. Silloin on hyvä kokoontua osaavan valmentajan johdolla kartoittamaan tiimin, ja tiimin jäsenten, vahvuuksia ja mahdollisesti korjauksia vaativia asioita. Ryhmän tavoitteen kirkastaminen ja toimintasuunnitelman tekeminen tavoitteen saavuttamiseksi yhdessä, antaa motivaatiota jokaiselle tehdä joka päivä oma parhaansa. Koska se riittää.

Palveluni

IN HOUSE COACHING – IHC

In House Coaching – IHC

Oma valmentaja yrityksen henkilökunnan käytössä on kustannustehokas tapa ylläpitää työkykyä sekä hyvää työilmapiiriä.
IHC vähentää sairaspoissaoloja, parantaa vuorovaikutustaitoja, ehkäisee työuupumusta sekä lisää työtehoa. Valmennettavan itseluottamus kasvaa, ongelmanratkaisukyvyt paranevat ja paineensietokyky kohenee. Myös itseohjautuvuus paranee ja motivaatio tehdä parhaansa  kasvaa.
Valmentajan kanssa työntekijä voi purkaa tunteitaan turvallisessa ympäristössä. Hänen omat vahvuutensa voimistuvat, ja hän oppii katsomaan asioita erilaisista näkökulmista.
Valmentaja voi olla tavattavissa omissa tiloissaan, yrityksen tiloissa tai valmennus voi tapahtua etänä puhelimitse tai skypellä sovittuina aikoina 1-2 päivänä viikossa.
Valmennuksessa on päivähinnoittelu, ja laskutus tapahtuu kuukausittain. Yrityskohtaisesti sovitaan, miten ajanvaraus järjestetään, ja missä ja miten valmentaja ottaa vastaan.

Life and Health Coaching

 • Valmennus kasvotusten
 • Puhelinvalmennus
 • Skypevalmennus
 • Nettivalmennus (sähköposti)

Yhden valmennuskerran pituus on 1-1,5h ja se voi tapahtua toimitiloissani, etävalmennuksena tai vaikkapa kahvilassa tai luonnon rauhassa. Voimme myös yhdistää kasvotusten tapahtuvaa ja etävalmennusta.

Tämä on sinulle, joka olet valmis tekemään isojakin muutoksia elämässäsi – sekä rutiineissa että ruokailutavoissasi! Saat mielen vahvuutta tehdä tarvittavat muutokset, ja opit itsestäsi ja kehotyypistäsi uusia asioita. Yhdistän sekä mentaalivalmennuksen että tuhansia vuosia vanhan kiinalaisen lääketieteen opit, jotka ottavat huomioon kehosi tarpeet, elämäntilanteesi, menneisyytesi ja vieläpä vuodenajan vaatimukset.
Tällä matkalla itsetuntosi kohenee, itsevarmuutesi lisääntyy ja kokonaisvaltainen hyvä olosi kasvaa huimasti. Opit armollisuutta itseäsi kohtaan, saat lisää energiaa, ja tiedostat, mihin haluat lisääntyneen energiasi suunnata. Pääset eroon rajoittavista uskomuksista ja alat elää enemmän omannäköistäsi elämää.

Räätälöin sinulle 4-7 kuukauden paketin tarpeidesi ja tietotaitosi mukaan. Tarvittaessa pakettiin voidaan sisällyttää myös ruokaohjeita.
Soita minulle tai laita sähköpostia halutessasi lisätietoja, ja sopiaksesi valmennuksesta.

Life and Health Coaching
Life coaching

Life coaching

 • Valmennus kasvotusten
 • Puhelinvalmennus
 • Skypevalmennus
 • Nettivalmennus (sähköposti)

Yhden valmennuskerran pituus on 1-1,5h ja se voi tapahtua toimitiloissani, etävalmennuksena tai vaikkapa kahvilassa tai luonnon rauhassa. Voimme myös yhdistää kasvotusten tapahtuvaa ja etävalmennusta. Suosittelen lämpimästi vähintään kolmea valmennuskertaa.
Pidemmälle matkalle voit valita jonkun kolmesta coachaus-kokonaisuudesta:

 • Reppu – kolmen kuukauden matka, johon sisältyy 12 valmennuskertaa sekä puhelimitse tapahtuva ”puolimatkan krouvi”, jossa katsotaan mihin asti ollaan päästy ja voidaan vielä tarkentaa matkasuunnitelmaa.
 • Rinkka – viiden kuukauden matka, johon sisältyy 15 valmennuskertaa sekä puhelimitse tapahtuvat ”välimatkan krouvit”.
 • Matkalaukku – seitsemän kuukauden aikana eväät uskomattomaan muutokseen! Tähän sisältyy 25 valmennuskertaa ja ”välimatkan krouvit”.
 

Soita minulle halutessasi lisätietoja ja sopiaksesi valmennuksesta.

Luennot / tykypäivät

Terveys on hyvää mieltä ja elämän voimaa, ei vain sairauden poissaoloa. Voit tilata minut esim. yrityksenne tyky-päivään luennoimaan erilaisista hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Luennot räätälöin aina yrityksenne toiveiden mukaisesti. Tässä muutamia esimerkkejä tarjoamistani kokonaisuuksista:

 • Kiinalainen ravitsemusoppi
 • Sairauksien perimmäinen syy – suolisto
 • Tunteet sairauksien aiheuttajina
 • Perinteinen kiinalainen lääketiede ja sen hyvän elämän ohjeet
 • Mielen hallinta avuksi stressaavaan ajanjaksoon


Yhdistyksille

Voin räätälöidä luennon käsittelemään esimerkiksi tietyn sairauden hoitoa kiinalaisen lääketieteen mukaisesti. Ota yhteyttä ja sovitaan juuri teille sopiva kokonaisuus!

Ryhmävalmennus - Saija Mäkinen

Ryhmävalmennukset

Hyvä työilmapiiri näkyy ulospäin, ja on yksi tärkeimmistä askelmista yrityksen menestyksen portailla. Se kertoo siitä, että työntekijöistä välitetään, ja heille luodaan työympäristö, jossa on erinomaiset edellytykset tehdä joka päivä parhaansa ja jopa enemmän.


Kun työyhteisö yhdessä listaa vahvuuksiaan, kehittämisen kohteita ja tekee itse toimintasuunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi, sitouttaa se paremmin jokaisen työskentelemään vahvemmin yhteisten päämäärien eteen.


Ryhmävalmennukset räätälöidään aina yrityksen tarpeisiin. Yksittäisen valmennuskerran kesto on 2,5-3,5 h, riippuen ryhmän koosta. Suositeltavaa on varata kaksi valmennuskertaa, jolloin henkilökunnan kanssa päästään käymään läpi jo saavutetut tavoitteet, ja voidaan antaa lisää työkaluja yhä paremman tuloksen aikaansaamiseksi.
Ryhmävalmennus sopii mainiosti myös urheilujoukkueille.

Soolosta Duoksi -verkkokurssi

Tuntuuko pitkä parisuhde olevan sinulle vain kaukainen haave? Etkö koskaan saa juhliin avec-kutsua? Puuttuuko elämästäsi ihminen, jolle voit soittaa mihin vuorokauden aikaan tahansa? Haluaisitko, että joku olisi sinua vastassa kotiin tullessasi? Puuttuuko elämästäsi kainalo, johon käpertyä? Olisiko sinulla rutkasti rakkautta annettavana, muttei ketään kenelle antaa? Koetko sinkkuna olon vähän tylsäksi?

EI TÄLLÄ HETKELLÄ ILMOITTAUTUMISIA.

Kurssin hinta on 79 €.

Halutessasi pääset suljettuun facebook-ryhmään, jossa voit jakaa ajatuksia ja kokemuksia muiden kurssilaisten kanssa. Kurssiin sisältyy myös viisi zoom- tai fb-tapaamista.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

info@vahvanahuomiseen.fi / 040 537 9988.

Soolosta-duoksi -kurssi
Toivoa toivottomuuteen

Käymiäni koulutuksia:

 • BodyMind Energy Balancing Method kaikki 1-tason kurssit (Suomen energiahoitajat Oy), joulu-touko 2024
 • Tiibetiläisen energiahoitomenetelmän kurssi taso 1 (Pia Palosaari) maaliskuu 2023
 • Kvanttihypnoosiohjaaja & syventävät opinnot (Marjut Saariniemi) syksy ja talvi 2022
 • NLP Master Practitioner (Sami Minkkinen) syksy 2022
 • Kvanttimekaniikkaa ja suhteellisuusteoriaa yleissivistävästi 2 op (Jyväskylän yliopisto) kesä 2022
 • LCF Life Coach® Master (Valmentamo) syksy 2021
 • NLP Practitioner (Sami Minkkinen), elokuu 2021
 • LCF Life Coach® (Valmentamo), maaliskuu 2020
 • Kutsu savasanaan ja syvään rentoutumiseen (Pasi Kuusela), lokakuu 2018
 • Cardiovascular diseases – acupuncture (Marie-Lore Buidin), lokakuu 2018
 • Yin, Yang & neljä tyyppiä – ruoka lääkkeenä (Peter Torssell), syyskuu 2018
 • Yinistä ja Yangista – ravinnon, psyyken ja kehon puitteissa (Petri Federley), huhtikuu 2016
 • Oncology acupuncture (Yair Maimon), kesäkuu 2015
 • Klassinen kivun ja paikallisten vaivojen hoito (Suzanne Robidoux), toukokuu 2013
 • Unettomuus ja uniongelmat (Hamid Montakab), lokakuu 2012
 • Suomalaiset yrtit perinteisen kiinalaisen lääketieteen tukena (Virpi Raipala-Cormier), kesäkuu 2012
 • Perinteisen kiinalaisen lääketieteen tulineulan perusteet (Timo Aro), maaliskuu 2012
 • Kosmeettinen akupunktio (Janne Kivioja), maaliskuu 2012
 • Perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktuurihoitaja (Koulutuskeskus Interpraxis), 2009-2012
 • Shiatsukurssi (Timo Aro), 2009-2010
 • Hotelli- ja ravintolaesimies (Pirkanmaan hotelli- ja ravintolaoppilaitos) 1995-1999
 • Sairaanhoidon opintoja (Tampereen sairaanhoito-oppilaitos) 1993-1994
 • Fysiikan ja biologian opintoja sekä kemian approbatur (Jyväskylän yliopisto) 1990-1993

Terveyskonsultaatio

Mikä sinun terveydellinen tilanteesi on? Onko sinulla erilaisia oireita, joita yrität hoitaa yksi kerrallaan? Sattuuko ja särkeekö? Haluaisitko apua kaikkeen kerralla ja järkevia ideoita siitä miten päästä takaisin iloon, hyvään oloon ja aktiiviseen elämään?

Konsultaatiossa katson kokonaistilannettasi ja erilaisia vaivojasi pitkältä ajanjaksolta ja autan löytämään oikeat ihmiset, hoidot ja ideat juuri sinun tilanteeseesi – teen sinulle toimintasuunnitelman, jolla pääset hyvin etenemään kohti parempaa terveyttä. Mikäli haluat, kuljen rinnallasi tukena kohti parempaa vointia.

Opastan sinut juuri sinulle oikealle hoitajalle / terapeutille / valmentajalle / auttajalle, joka tai jotka pystyvät parhaiten tukemaan sinua sinun terveytesi kanssa. Kasvatan koko ajan verkostoani eri alojen ammattilaisista, jotka antavat käyttöösi vankan osaamisensa omalla alallaan. Suurin osa on täydentävien hoitojen parissa työskenteleviä.

Säästän sinulta tiedon ja ammattilaisten etsimisen vaivan, ja kokoan sinulle selkeän selviytymispaketin, joka sisältää mm. juuri sinulle tarpeellisten ammattilaisten yhteystiedot mahdollisimman läheltä sinua, erilaisia kirja-, blogi- ym. vinkkejä sekä suosituksia hyvälaatuisista lisäravinteista. Sinun tehtäväksesi jää kopin ottaminen toteutuksesta sekä vastuun ottaminen omasta terveydestäsi.

Lupaan tehdä kaikkeni, jotta elämänlaatusi kohenisi, tuntisit itsesi vahvemmaksi ja voisit ajatella positiivisemmin tulevaisuudesta. Kokoamalla ympärillesi voimaannuttavan ”jengin” sekä läheisistä ihmisistä, että sinua hoitavista ammattilaisista, luot itsellesi mahdollisuuden elää täydemmin.

Varaa aika puhelinkonsultaatioon tästä, jossa kartoitamme yhdessä tilanteesi.

Omaan tarjontaani kuuluvat kiinalaisen lääketieteen hoidot, ravintovalmennus, kvanttihypnoosi sekä life coaching (mielen valmennus). Ravintovalmennuksessa otan myös huomioon veriryhmän mukaisen ruokavalion sekä tietysti mahdolliset allergiasi ja yliherkkyytesi.