fbpx

Saija Mäkinen

Olen Saija Mäkinen, kiinalaisen lääketieteen hoitaja, LCF Life Coach® Master,  NLP Master Practitioner ja kvanttihoitaja ja suurimmat intohimoni ovat mielen voiman vahvistaminen elämää paremmin eteenpäin vieväksi sekä tiedon jakaminen ravinnon merkityksestä terveyden edistäjänä.

”Ruoka olkoon lääkkeesi ja lääkkeesi olkoon ruokasi.”
– Hippokrates

Löysin tammikuussa 2020 liiteristäni kansion, joka kätki sisälleen vanhoja lukion aikaisia aineita. Olin säästänyt mielestäni parhaimmat. Kaikki liittyivät jollakin tavalla ihmisen hyvinvointiin.

Nuoresta asti terveys on ollut arvoasteikollani hyvin korkealla. Lääkärin ammatti siinteli mielessä, mutta elämä päätti toisin. Monien mutkien jälkeen opiskelin lopulta hotelli- ja ravintolaesimieheksi, mutta se ei tyydyttänyt sisäistä paloani auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Luinkin itselleni toisen ammatin, ja valmistuin 2012 perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktuurihoitajaksi. Olin onnellinen uskaltaessani lähteä tielle, jolta ei ollut paluuta – maailmankuvani ja ajatusmaailmani mullistui täysin. Tein tyytyväisenä tätä työtä monta vuotta, mutta jotain jäi kuitenkin puuttumaan. Kaipasin keinoja saada ihminen itse motivoitumaan tarvittavan muutoksen tekemiseen omaa hyvinvointiaan parantaakseen.

Ajatuksen voima

Jossain vaiheessa elämä löi minut niin alas, että hajosin – mutta vain saadakseni rakentaa itseni ja elämäni uudenlaiseksi. Enemmän oman itseni näköiseksi. Jätin palkkatyöt kokonaan, ja jatkoin täyspäiväisenä yrittäjänä. Siinä mylläkässä törmäsin vetovoiman lakiin, aarrekarttoihin ja löysin lisää tietoa kvanttifysiikasta, joka oli aina kiehtonut minua. Mielenkiintoni mielen voimaan kasvoi, ja ahmin kirjallisuutta, katsoin dokumentteja ja osallistuin vetovoiman laista kertovaan iltaan. Olin löytänyt puuttuvan palasen – ajatuksen voiman! Mutta miten valjastaisin sen työhöni palvellakseni asiakkaitani vielä paremmin.

Sattumien summana, ja pienen onnenkin siivittämänä, aloitin huhtikuussa 2019 Life Coach -opinnot tietämättä juurikaan, mihin olin lähtenyt mukaan. Onneksi lähdin! Vuoden matka omaan sisimpään, omiin uskomuksiin ja pelkoihin, oman voiman lähteille ja omiin vahvuuksiin oli uskomaton kokemus – matka, jonka ansiosta voin nyt ohjata asiakkaitani kohti omien tarpeiden toteutumista sekä hyvinvoinnin ja onnellisuuden lisääntymistä – kohti vahvempaa huomista! NLP:n opinnot antoivat lisää työkaluja valmennukseen ja ohjasivat minua taas uuteen suuntaan – mielikuvamatkoille.

Kvanttihypnoosiohjaajan koulutus v. 2022 oli huikea hyppy johonkin ihan uuteen ja se alkoi avaamaan minulle lisää kvanttitodellisuutta. Se oli kiinnostanut minua hyvin pitkään ja nyt olen jatkuvalla oppimisen tiellä sillä saralla. Haluan sanoittaa ymmärrettävästi kvanttitodellisuuden ja ihmiselämän yhteneväisyyksiä ja sitä, miten kvanttimaailma limittyy jokapäiväiseen elämäämme.

 Talvi 2023-24 tuli vielä käytyä Suomen energiahoitajien kaikki 1-tason kurssit, jotka mahdollistivat itselleni yhä enenevässä määrin kvanttitasolla tapahtuvat tietoiset hoidot. Tämän opiskelu ei pääty koskaan!

 

”Kun löydät jotakin, joka ravitsee sieluasi ja tuo iloa,
välitä itsestäsi tarpeeksi tehdäksesi sille elämässäsi tilaa.”